Friday, January 16, 2015

REVIEWNOVA GODINA JE DOSLA, ZBOGOM 2014. I ZDRAVO 2015.!:)
Sada vec, prosle godine, pokrenule smo nas blog. Sve je pocelo jedne letnje veceri kada smo sasvim slucajno upoznale "gospodina slikara", koji nas je inspirisao da napravimo nas blog Pozdrav za Vas, znamo da citate!
Sto se tice bloga, u pocetku smo bile prezadovoljne, ali verujte mi smo najveci blogerski baksuzi. Odemo na fotkanje, zaboravimo majicu, isparazni se baterija na aparatu, i Una i ja ostanemo bez kompjutera i druge tehnologije u isto vreme. Sto je i razlog zbog cega smo redje postavlajali postove . Zato zelimo u 2015. uspesnu blogersku godinu, sa mnogo outfita koji ce vam se dopasti. Mi cemo se truditi da sto cesce postavljamo postove . Imamo puno ideja za ovu godinu, i jedva cekamo da ih realizujemo, a vi nas pratite i iskucajte utiske!
Isto tako, zelimo da zahvalimo vama sto nas pratite, svaki blog bez pratilaca nema smisla. Zato veliko hvala Zelimo da zahvalimo i nasim prijateljima na podrsci. Fotografu Ognjenu Stambolovicu, koji nam je napravio odlicne fotografije u par postova! Mi se nadamo da ce nam ovo biti jako uspesna godina sto se tice bloga. Ako imate bilo kakve ideje, kritike, pohvale, napisite nam u komentaru ovog posta, volele bi da cujemo.
Srecna vam Nova godina i praznici! Uzivajte!:**** Vase Una i Kiki.
2 comments:

Anonymous said...

Obe ste prelepe i prezgodne! Puno pozdrava iz Republike Srpske. :D

Anonymous said...

Pratim vas blog od avgusta, i praticu ga sve dok budete izbacivale postove. Prosto sam zapanjena vasim radom. Svaka vam cast na originalnosti, vedrim i zabavnim outfitima. U Novoj godini zelim vam mnogo strpljenja,rada,saradnji ali i najvaznije dobrih rezultata ! S obzirom da nemate nikakvu pomoc sa strane i da sve same radite daleko ste profesionalnije i stvorene za ovaj posao nego mnoge nase a i strane blogerke. Definitivno dve mlade dame sa velikim potencionalom za velike stvari !