Sunday, April 24, 2016

Exit is coming


Ovom outfit-u bih dala epitet gradsko-festivalski. 

Zapravo, sve je pocelo od suknje koju sam narucila sa SheIn sajta,o kome sam vam pisala ranije i koji zaslužuje sve pohvale! Ovo je kunem vam se naj-luđa-šik-lepša stvar u mom ormaru. Cela je od perja koje se na svetlosti presijava i vuče na neku zelenkastu boju,što možete videti na slici. 
Ta ista suknja ,barem mene, podseća na neki boho fazon koji je sada jako popularan na festivalima.
Moja kombinacija je ujedno i gradska zbog doze urbanosti koju nosi ova jakna.

Kada sam se vratila kući sa fotkanja, nešto mi nije dalo mira i teralo me je da potpuno isprevrćem svoj ormar. Kroz dva sata napravila sam gomilu festivalskih kombinacija, i shvatila da vam zbog velikog broja pregleda koje ste mi nabacili na post iz Praga zapravo dugujem jednu ludu letnju festivalsku priču.R and boys are coming

Već istog popodneva dogovorila sam se sa svojim dečkom, i svojim bff da ogranizujemo još jedno putovanjce. Izglasan je jednoglasno domaći EXIT festival iz razloga što dolazi nekoliko naših omiljenih izvodjača,jer niko do sad na njemu nije bio i zato što uvek treba podržati i promovisati ono što je naše, Srpsko.
Ja još ništa nisam konkretno organizovala, ali ne želim da vam pišem o ovome kada sve prođe, jer vam tako nikako neću pomoći. Ono što mogu, jeste da vam dam neke smernice i olakšam da ne kopate po rupi koju sam ja već iskopala.


Ulaznice

Kako stvari trenutno stoje možete nabaviti ulaznice za Exit FESTIVAL po promo ceni od 6.490 rsd OVDE, dok ulaznice za Sea Dance Festival možete nabaviti po takodje promo ceni od 4.990 rsd OVDE . 
Ukoliko se odlučite da posetite oba festivala ove godine, tada cete već proći malo jeftinije i ulaznice za Exit Avanturu možete kupiti po promo ceni od 6.990 rsd OVDE.
Eh sad, ono što je nas kao i većinu omladine verovatno najviše obradovalo je specijalna ponuda za srednjoškolce i studente po nižim cenama. Ukoliko spadate u ovu kategoriju možete kupiti svoje ulaznice za Exit Festival po ceni od 5.499 rsd ili za Exit Avanturu po ceni od 5.999 rsd OVDE.
Ukoliko ne spadate u ovu grupu, a ponovo vam je malo teže da iskeširate ovu sumu, organizatori su i na vas mislili! Sve što je potrebno da uradite je da otvorite račun u OTP Banci i da kako oni kažu odplaćujete u svom ritmu ! Više informacija možete naći OVDE.

Smeštaj

 Nema vam druge osim AirBnb-a, Booking-a ili nekog poznanika iz Novog Sada i okoline ako planirate da spavate u krevetu. Iskreno mi žene smo previše razmažene za akcije kampovanja tako da smo momke brzo ubedile da odustanu od te ideje. Ono što ćemo verovatno rezervisati je kuća mamine prijateljice, jer nam je nakako to najsigurnije s obzirom da smo se prekasno setili i da je već skoro ceo Novi Sad zauzet ! Za Sea Dance smo i dalje u mučnim potragama i ne vidim svetlost na kraju tunela.

Ukoliko ste ipak divni avanturista kojem se divim ( ti si moj hrabri idol, i nisam ironična) možete da odsednete u tradicionalnom kampu,koji je simbol festivalskog duha. 

Takođe vam organizatori nude vrlo povoljne paket aranžmane, o kojima sve možete pročitati, i rezervisati ih OVDE. Iskren savet -ako nemate ništa organizovano a već je kraj aprila ili maj, ovo je najbolja opcija.


Prevoz

Kao veliki ljubitelj voza apelujem na sve one koji nikada nisu putovali istim da sada bukvalno moraju! I savetujem vam da ukoliko je moguće iskombinujete da budete sa ekipom i rezervišete kupe. Ludnica na šinama. Cene vozne karte trenutno do Novog Sada možete naći OVDE, a do Crne Gore OVDE. Ukoliko želite da idete autobusom, ono što vam je potrebno možete naći OVDE, a avionom OVDE.


OOTD

Što se tiče pakovanja i outfita, par dana pred polazak napravicu post o tome i potrudiću se da vam pomognem koliko god je to moguće. Ono što mogu da vam predložim za sad je ono što ja radim- tražim i tražim inspiracije po Instagramu. Rado ću vam preporučiti svoju omiljenu stranicu Looks4Festivals.


To je to što trenutno mogu da podelim sa vama, nadam se da sam bila od pomoci! Pošto vam pišem ovo u 2.30 ujutru a za 30 minuta počinje GOT i ja sam godinu dana čekala novu sezonu stvarno me zanima da li je Melisandra oživela Džona i zašto su njihova lica u hramu (?!?!?!?). Žao mi je što sam zbrzala kraj pisanja ali imajte razumevanja za zaluđenog fana. 
Do sledećeg posta, vaša Una Mać xoxo
Majica - Zara
Suknja - SheIn
Jakna - Freaky Nation
Torbica - Cotton
Čizme - Nine West

No comments: