Tuesday, June 6, 2017

Recept za savrsen stajling


Nepogrešive i savršene kombinacije su uvek one jednostavne.

Dosadne? Nikako. 
Chic? Da, svakako!

Crno-beli outfiti su sinonim za eleganciju i minimalizam. 
Minimalizam ili u prevodu neophodni elementi, u svetu mode predstavljaju basic odeću. To su jednostavni i klasični komadi poput jednobojnih košulja, pantalona, sakoa, pamučnih majica, haljina,.. Nabavite upravo ove komade i na taj način dobićete kombinacije koje možete nositi na bezbroj načina, u različitim prilikama, tokom cele godine. 
 Uvek kuputujte onaj odevni predmet koji možete nositi uz već postojeće u vašem garderoberu, i birajte boje koje su lake za kombinovanje. Odlučite se za jednostavnost, dobar materijal, kroj i veličinu i nas dve vam garantujemo da nećete pogrešiti!Budite kreativne i maštovite.
To je recept dobrog stila.

Mi ne govorimo o brendiranoj odeći, i to ne mora biti neophodna stavka, jer imati novac ne znači imati stila. Svakako, ne želimo da budemo hodajući bilbordi.

Želimo da budemo prefinjene, moćne, samouverene.

Za dobar, minimalistički izgled, dominiraju boje kao što su: bela, crna, nude(boja kože), teget, siva.
Ukoliko želite da ostavite prolaznike bez daha, isprobajte trend belo na belo, nude na nude... Ceo outfit u jednoj boji odaje utisak samopozdanja, jer sa takvim kombinacijama ističete sebe, a ne odeću.

Svoj izgled nadogradite upečatljivim aksesoarom, ali je bitno da ne preterujete, jer u celoj ovoj priči manje je zaista više. Kako je Koko Šanel rekla: ,,Pre nego što izađete iz kuće, pogledajte se u ogledalo i skinite jedan komad nakita, ili neki drugi aksesoar".Otarasite se odeće koju više ne nosite, jer manje garberobe pruža veći broj odevnih kombinacija.
Budite uvek u trendu, bez puno razmišljanja.
I što je najbitnije ova pravila važe za sve uzraste i prilike.
Kiki

Top: H&M
Pantalone, košulja: Koton
Torbica: Stradivarius
Cipele: Deichmann

Una

Haljina: Zara
Cipele: H&M
Torba: LV
Naočare: Moschino
Do sledećeg posta,
Una i Kiki ❤️No comments: