Monday, September 4, 2017

Back to School Strarter Pack



Da,da znam. Još jedan krug pakla, još jedna školska godina je počela. Kao neko ko je završio srednju pre tri godine, rado bih vam se rugala sada, ali prosto nemam obraza.
 Istina je, da je to stvarno najlepše doba i da bih sve dala da sam na vašem mestu.
Iz mog ugla to je bezbrižan period bez problema, ali iz vašeg dragi đaci, to je začaran krug pismenih i kontrolnih kao i ustajanja u cik zore, kako bi izgledali što bolje možemo.


Nažalost još uvek nisam dobila svoju ministarsku fotelju i sistem ne mogu da menjam (ne brinite, biće, biće). Ipak, ono u čemu mogu da vam pomognem jeste da podelim sa vama svoje iskustvo kao i plan organizacije za svaku školsku godinu.


Nabavite TERMOS. Da, to je parče plastike koje menja priču iz korena i savršeno se slaže uz svaki outfit. Niko od nas nema vremena da popije kafu ili čaj kada je prepodnevna smena.
 Evo rešenja za razbuđivanje u toku prvog časa. 


Ono što ste sigurno čuli stotinu puta od svojih roditelja poput - "Spremi stvari uveče" i "Pogledaj vremensku prognozu" su zaista korisni saveti koje treba da poslušate. Potpuno razumem fazon - oblačim se prema svom rasloloženju - ali, budite iskreni, koliko se puta desilo da ste uboli outfit u sedam ujutru? 
Ono što bih ja najviše volela, jeste da se uvedu školske uniforme za šta sam se, verujte mi u osnovnoj školi jako zalagala. Uzaludno sam pravila koncept celog sistema, pisala rad i kreirala iste kako bih nam bar jednu muku uskratila. 
Ovaj outfit je inspirisan školskim uniformama i prilagođen je Casual stilu oblačenja.
Možda će vas inspirisati za makar jedan školski dan, a možda se i nađe neka osoba sa stilom koja će kreirati moderne i lepe uniforme.

XOXO Una Mać 


Majica - H&M
Prsluk - Not Brended
Suknja - HandMade
Torba - H&M
Patike - Deichmann
Termos - Starbucks

No comments: